- Sylvercare Nomz - https://nom.sylvercare.nl -

Ka­bel­jauw met gar­na­len in ko­ri­an­dersaus

Algemene gegevens:

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 20 minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 270 kcal
Eiwit: 33 gr.
Vet: 13 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 5 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

1 ui
1 teentje knoflook
1 groene paprika
14 gr verse koriander
2 eetlepels medium
dry sherry
2 eetlepels olie
0.5 theelepel sambal oelek
0.5 theelepel gemberpoeder
Mespunt gemalen komijn
( djinten )
zout
200 gr kabeljauwfilet
150gr roze garnalen

Materiaal:

Keukenmachine

Ka­bel­jauw met gar­na­len in ko­ri­an­dersaus [1]
– bron: ah.nl [2]
TIP:

Serveren met eier mie en wortelsalade

EXTRA:

Falien’s aanpassingen:

!! Not Rated Yet !! [Rating:0/5]

Bereiding:

Ui en knoflook pellen en snipperen.
Paprika schoonmaken, wassen en in stukjes snijden.
In keukenmachine ui, knoflook, paprika
en koriander pureren.
Sherry, olie, sambal, gemberpoeder, komijn
en 1/2 theelepel zout erdoor mengen.
Kabeljauw in blokjes snijden.

In pan koriandermengsel aan de kook brengen.
Kabeljauwblokjes en garnalen toevoegen en in
ca. 5 minuten tegen de kook aan gaar laten worden.
Op smaak brengen met zout.

 

Tweet [3]
[4]