Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten

Ontbijt

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 225 kcal
Eiwit: 13 gr.
Vet: 13 gr.
– waarvan verzadigd: 3 gr.
Koolhydraten: 14 gr.
Vezels: 1 gr.
Natrium: 430 mg.

Ingrediënten:

6 eieren
4 eetlepels yoghurt
mayonaise
1 bakje tuinkers
2 plakjes achterham
8 cracottes naturel

Materiaal:

Toast met zelf­ge­maak­te ei­er­sa­la­de
– bron: ah.nl
TIP:

EXTRA:

Falien’s aanpassingen:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Breng in een pan met water de eieren aan de kook
en laat in 8 min. hard koken.
Giet af en laat schrikken.
(onder koud stromend water afspoelen).
Laat de eieren afkoelen.
Pel de eieren en prak met een vork in een kom grof.
Roer de mayonaise erdoor.
Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Knip de tuinkers boven een kom los.
Halveer de ham in de lengte.
Let op elke cracotte een plak ham en smeer
er royaal eiersalade op.
Leg de andere cracotte erop.
Strooi de tuinkers erover.

 

Print This Post Print This Post
Category: Hollands, Koken, Ontbijt, Pasen
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.