Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 695 kcal
Eiwit: 23 gr.
Vet: 25 gr.
– waarvan verzadigd: 0 gr.
Koolhydraten: 94 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

6 eieren
1 rode paprika
50 gr ongezouten
cashewnoten
2 eetlepels zonnebloemolie
400 gr chinese roerbak mix
100 gr zoetzure saus
300 gr noodles
1 zak kroepoek

Materiaal:

Wok

Nood­les met zoet­zu­re groen­ten en ei
– bron: ah.nl
TIP:

EXTRA:

Falien’s aanpassingen:

–  400 gr chinese roerbak mix
+ bloemkool, broccoli, winterpeen enz enz

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Eieren in 8 min. hard koken.
Onder koud stromend water laten schrikken en pellen.
Intussen paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
Cashewnoten grof hakken.
In wok olie verhitten en paprika en
roerbak mix 2 min. roerbakken.
Saus en 4 el water erdoor scheppen
en 1 min. roerbakken.
Noodles uit elkaar halen, toevoegen en goed
door scheppen en geheel nog 1 min. roerbakken.
Eieren halveren en bovenop wokschotel leggen.
Bestrooien met noten.
Serveren met kroepoek.
Lekker met frisse komkommersalade en atjar.

 

Print This Post Print This Post
Category: Ei, Roerbak, Snel, Vegetarisch, Wok
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.