Algemene gegevens:

Aantal personen: 2
Bereidingstijd: 20 minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 270 kcal
Eiwit: 33 gr.
Vet: 13 gr.
– waarvan verzadigd: – gr.
Koolhydraten: 5 gr.
Vezels: – gr.
Natrium: – mg.

Ingrediënten:

1 ui
1 teentje knoflook
1 groene paprika
14 gr verse koriander
2 eetlepels medium
dry sherry
2 eetlepels olie
0.5 theelepel sambal oelek
0.5 theelepel gemberpoeder
Mespunt gemalen komijn
( djinten )
zout
200 gr kabeljauwfilet
150gr roze garnalen

Materiaal:

Keukenmachine

Ka­bel­jauw met gar­na­len in ko­ri­an­dersaus
– bron: ah.nl
TIP:

Serveren met eier mie en wortelsalade

EXTRA:

Falien’s aanpassingen:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Ui en knoflook pellen en snipperen.
Paprika schoonmaken, wassen en in stukjes snijden.
In keukenmachine ui, knoflook, paprika
en koriander pureren.
Sherry, olie, sambal, gemberpoeder, komijn
en 1/2 theelepel zout erdoor mengen.
Kabeljauw in blokjes snijden.

In pan koriandermengsel aan de kook brengen.
Kabeljauwblokjes en garnalen toevoegen en in
ca. 5 minuten tegen de kook aan gaar laten worden.
Op smaak brengen met zout.

 

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.