Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten
Wachttijd: 240 minuten

Voedingswaarde:

Energie: 170 kcal
Eiwit: 0 gr.
Vet: 0 gr.
Koolhydraten: 26 gr.

Ingrediënten:

100 gr. suiker
5 limoenen
– schoon geboend
100 ml. tequila

Materiaal:

cocktailglazen
metalen bak (15 x 20 cm)


bron: ah.nl
TIP:

Alcoholvrij !
Gebruik dan Bar-le-Duc mineraalwater citroen in plaats
van tequila.
Laat de rum weg en voeg 10 ijsblokjes toe voordat u de
blender aanzet.

Bereiding:

1.
Breng 150 ml water met de suiker aan de kook.
Roer tot de suiker is opgelost en laat nog 5 min. op laag vuur inkoken.
Laat de suikerstroop afkoelen.
Rasp de groene schil van 2 limoenen en pers 4 vruchten uit.
Voeg de rasp en het sap toe aan de suikerstroop.
Doe het mengsel in de metalen bak en zet in de vriezer.
Laat 4 uur bevriezen.
Roer elke 30 min. los met een vork, zodat er ijsschaafsel ontstaat.

2.
Verdeel het ijs en vervolgens de tequila over de 4 glazen.
Snijd de laatste limoen in kwarten en garneer elke margarita met 1
partje limoen.
Versier met een parasolletje


Print This Post Print This Post
Category: Cocktails, Mexicaans
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>