Algemene gegevens:

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 15 minuten

Hoofdgerecht

Voedingswaarde 1 portie:

Energie: 520 kcal
Eiwit: 14 gr.
Vet: 41 gr.
– waarvan verzadigd: 21 gr.
Koolhydraten: 19 gr.
Vezels: 9 gr.
Natrium: 595 mg.

Ingrediënten:

4 eieren
3 eetlepels sesamolie
800gr Thaise wok groente
70gr gele curry pasta
400ml kokosmelk
800gr bloemkool rijst

Materiaal:

bloem%c2%adkool%c2%adrijst-met-groen%c2%adte-ge%c2%adle-cur%c2%adry-en-ei
– bron: ah.nl
TIP:

Lekker met grof gesneden koriander.

EXTRA:

Falien’s aanpassingen:

!! Not Rated Yet !!

Bereiding:

Kook de eieren in 8 min. hard.
Laat schrikken, pel en halveer in de lengte.

Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok
en roerbak de wok groente 4 min.
Voeg de curry en kokosmelk toe en verwarm 3 min.
Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een grote
hapjespan en roerbak de bloemkool rijst
4 min.op middelhoog vuur.
Breng eventueel op smaak met zout.
Verdeel de bloemkool rijst, groente en
eieren over diepe borden.

youtube

Print This Post Print This Post
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.